Kabaču gardums “Znotam” – pamēģināju pagatavot un tā izrādās kā jauna un iepriekš nebaudīta kabaču garša

Šodien vēlos iepazīstināt ar pavisam jaunu kabaču recepti. Gatavoju šo ēdienu savam mīļajam znotam, un recepte mani tik ļoti ieinteresēja, ka nolēmu izmēģināt. Rezultātā atklāju pavisam svaigu un nebijušu kabaču garšu!

Kabacis ir lielisks dārzenis ar bagātīgu uzturvielu saturu – tas ir pilns ar A, C un K vitamīniem, kā arī vērtīgām minerālvielām, piemēram, magniju un kāliju. Tā augstais ūdens saturs un šķiedrvielas palīdz uzturēt organismu hidratētu, un šķiedrvielas nodrošina ilgstošu sāta sajūtu, kas var būt noderīga svara kontrolē.

Lasi arī: Labklājības ministrs ziņo, ka šis konkrētais pabalsts palielināsies par 75 eiro, tomēr viņš vēlas to celt vēl

Kabaci var izmantot ļoti dažādos ēdienos – to var cept, grilēt, vārīt, sautēt, izmantot salātos, zupās, pīrāgos un pat desertos. Tā neitrālā garša ļauj to kombinēt ar dažādiem citiem produktiem un garšvielām. Kabaci ir viegli un ātri pagatavot. To var ātri sagriezt un pievienot dažādiem ēdieniem bez ilgstošas gatavošanas. Turklāt, kabači neprasa sarežģītas gatavošanas prasmes, kas padara tos ideāli piemērotus arī iesācējiem.

Plus, kabacis ir viegli pieejams un bieži vien ļoti pieņemams cenā. Tas ir sezonāls dārzenis, kas ir pieejams lielveikalos un tirgos visā augšanas sezonā. Kabaci var viegli audzēt pašam savā dārzā, kas samazina nepieciešamību pēc iepirkšanās un transporta. Tas padara kabaci par videi draudzīgu izvēli.

Ļoti garšīgi salāti garlaicīgā “Olivjē” vietā – tikai viena “slepena” sastāvdaļa tos padara izcilus

Kabacis ir universāls, veselīgs un pieejams dārzenis, kas padara to par izcilu izvēli ikvienam, kurš vēlas bagātināt savu uzturu ar uzturvielām bagātiem un garšīgiem ēdieniem.

 Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās

Ķeramies klāt pagatavošanai!

 

GATAVOŠANAS METODE

Sagriež kabačus gredzenos, man ir 3 kabači, kas sver 900 gramus.

 

Sagriež lielos burkānus arī gredzenos.

Papriku sagriež strēmelītēs, sīpolu ceturtdaļas sagriež gredzenos, zaļumus smalki sakapā.

Paņemiet dziļu pannu.

Ielejiet nedaudz augu eļļas un apcepiet kabačus, apcepiet ātri, mūsu mērķis nav to novest līdz gatavībai, bet gan viegli termiski apstrādāt dārzeņus, tas ir šāda kabaču ēdiena noslēpums.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment